Couture: Ne znam tko može platiti Fedora, ali znam da bi UFC to htio!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.07.2015 15:12h Autor:

Randy i Fedor

Legendarni UFC prvak Randy Couture je ponovno dao intervju vezan za povratak Fedora Emelianenka. Prije nekoliko dana je izjavio da se ne planira vraćati u borilište čak niti zbog eventualnog meča s Emelianenkom, no ipak je tu mogućnost ostavio otvorenom izrekom "Nikad ne reci nikad."

Ovaj put je izrazio sumnju da će si bilo tko osim UFC-a i Bellatora moći priuštiti skupog Rusa, ali je otkrio pozadinu svog trenutačnog odnosa s UFC-om. Tamo se više ne vraća!

"Nikada ne možete reći da nešto sigurno nećete napraviti, ali trenutačno sam vrlo sretan sa svime što radim u životu. Sve ovisi o trenutku, situaciji, razvoju stvari. Ali Fedor nije jeftina igračka. Ne znam tko će platiti takvu paprenu cijenu u ovom trenutku. S obzirom na to kako je završio dosadašnji dio karijere, nisam siguran da li će i Bellator i Viacom moći to platiti iako se to čini kao najlogičnije mjesto gdje će završiti", izjavio je "Natural" za MMAFighiting.

U borilačkim kuloarima se već neko vrijeme govori o novoj japanskoj MMA promociji koja će zaživjeti u 2016. Prema Coutureu, i to je izgledna opcija. UFC nikada ne treba otpisati…

"Znam da će u sljedećoj godini u Japanu djelovati nova velika MMA organizacija, a Fedor tamo ima veliko ime. Možda oni imaju dubok džep za platiti ga. Znam da bi ga UFC sigurno htio u svom kavezu, a ako se to realizira, ja sigurno neću biti u kombinacijama", zaključuje Couture.

Već danima traje licitiranje s mogućnostima gdje bi se Fedor Emelianenko mogao boriti nakon povratka aktivnom sportu. On se za sada nije oglasio, a pretpostavke je ostavio bivšem menadžeru i prijatelju Vadimu Finkelchteinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI