Cormier: King Mo će Rampageu zaključiti karijeru!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.05.2014 10:47h Autor:

Muhammed Lawal

U subotu 17. svibnja Bellator će održati svoj prvi PPV event, a u glavnim će ulogama biti Muhammed "King Mo" Lawal i Quinton "Rampage" Jackson.

King Mo će imati velikog navijača u tom dvoboju. To je Daniel Cormier kojeg tjedan dana kasnije očekuje meč protiv Dana Hendersona. Uoči dvoboja s Jacksonom svom je prijatelju poslao zanimljivu poruku podrške.

"Ovaj je čovjek inzistirao da se borim. Zvao me je kad sam bio na najnižoj točki. Platio je moje hipoteke kad sam bio bez novca. On je moj brat i ne mogu dočekati vikend i njegov prvi nastup na PPV eventu. Ne upoznajete u životu mnogo ljudi kao što je Muhammad Lawal, a ja sam sretan što ga imam. Gledat ću kako će završiti Rampageovu karijeru. Mo ti si prvak. Sretno. Razbija ga Mo.", poručio je Cormier.

Quinton Jackson je uzvratio.

"Zašto bi me bilo briga za Daniela Cormiera. Je li on u mojoj ligi. Ne razmišljam o tim stvarima i ne zamaraju me. Ne zanima me što drugi misle. Znam što ću učiniti Mou. Ne zanima me što Daniel kaže. On ne može ući u kavez i boriti se za Moa."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI