Conor McGregor nahvalio tehniku Bec Rawlings u meču golim šakama (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.06.2018 11:58h Autor:

Ilustracija

Proteklog vikenda je u SAD-u održan prvi “bare knuckle” event ili prevedeno, borbe golih šaka. S obzirom da sve američke savezne države ne žele regurirati ovakve priredbe, čelnici Bare Knuckle FC-a su odabrali državu Wyoming i grad Cheyenne.

Na eventu je publika mogla vidjeti čak tri bivša UFC borca ili borkinje: Bec Rawlings, Joeyja Beltrana i Ricca Rodrigueza. Svi su slavili, a meč koji je očito posebno impresionirao bivšeg UFC prvaka Conora McGregora, jest onaj bivše UFC-ovke Bec Rawlings.

Ona je u subotu slavila protiv Ambe Garcie tehničkim nokautom nakon prve runde. Suci su prekinuli meč nakon što se Garcia nije odazvala gongu za početak druge runde. Sve u svemu, “bare knuckle” debi Rawlings je bio pun pogodak. Posebno, nakon negativnog niza zbog kojeg je i dobila otkaz u elitnoj promociji.

Tako smatra i UFC-ovac Conor McGregor koji je pratio akciju s Bare Knuckle FC-a. U reakciji na svom službenom Instagramu “Notorious” je pohvalio fotografije s priredbe, ali i tehniku kojom se služila njegova bivša kolegica. Naime, udaranje golim šakama iziskuje prilagodbu tehnike kako bi rizik od loma šake ili prstiju bio što manji.

“Sjajne fotografije. I fotografije i položaj šake. Položaj palca je perfektan za udarac golom šakom. Tako palac ne trpi apsolutno nikakvu štetu. Sjajan posao Bec”, napisao je McGregor u objavi pohvalivši Rawlings, ali i fotografkinju Ester Lin koja je uhvatila detalje meča.

Fight & Aftermath #bareknuckleboxing

A post shared by Esther Lin (@allelbows) on

Fight & Aftermath #bareknuckleboxing

A post shared by Esther Lin (@allelbows) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI