Comprido: Eddie Bravo je idiot! (VIDEO)

Ostale vijesti 01.10.2011 07:31h Autor:

Joe Rogan i Eddie Bravo

Višestruki svjetski BJJ prvak, Rodrigo “Comprido” Medeiros u kratkom se videu obrušio na legendarnog BJJ inovatora, Eddieja Brava.

Razlog je nedavni Bravov intervju u kojem govori o upotrebi marihuane i upravo toj biljci pridaje ključne zasluge za njegove uspjehe u sportu. Comprido ga zbog te izjave proziva “idiotom”.

“Ovdje sam da bih govorio o drogama. Znate vjerojatno da se strogo protivnim upotrebi nedopuštenih sredstava kao što su steroidi u sportu. No, nedavno ste mogli čuti jedan intervju o pušenju marihuane i prakticiranju BJJ-a. Želim nešto raščistiti: Eddie Bravo je idiot. Upotreba droga vam neće pomoći. Možete se dokazati u sportu, u borilačkim vještinama, ali nikada konzumacijom droge. Želim ovo poručiti mladim ljudima. Marihuana vam neće podići samopouzdanje i nećete zbog nje bolje prakticirati BJJ”, objašnjava Comprido i dodaje:

“Treba trenirati i raditi, a ne upotrijebiti drogu i na lažan način si dići samopouzdanje. Sramota je da jedan čovjek koji uči druge borilačkim sportovima i involviran je u natjecateljski BJJ, ovako priča o marihuani. To je sranje. Ako si kukavica, onda si kukavica s marihuanom ili bez. Ne koristite drogu, to je glupo.”

Cijeli intervju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI