Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Cole Konrad je bolji od Lesnara u svakom pogledu” | Fight Site

“Cole Konrad je bolji od Lesnara u svakom pogledu”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.01.2012 09:26h Autor:

Cole Konrad

Bellatorov borac i bivši vrhunski američki hrvač, Cole Konrad, i dalje ne neporažen u svojoj MMA karijeri sa za sada savršenih 8-0. Ovih dana ga je na jednom forumu prilično nahvalio donedavni UFC-ovac Sean McCorkle.

Prema njegovim informacijama, Konrad je vrhunski MMA potencijal koji bi trebao biti bolji i uspješniji i od Brocka Lesnara.

“Dajem vam insajdersku informaciju. Želim vam reći da sam čuo od tri različita borca koji su trenirali s Konradom da se radi o boljem borcu od Brocka Lesnara u svakom segmentu MMA-ja. Bolji je od Brocka i u grapplingu i u stand upu”, napisao je McCorkle i dodao:

“Možda to nije još uvijek pokazao u svojim borbama, no ako je istinito, onda je to zastrašujuća informacija s obzirom na to koliko dugo trenira.”

Konrada smo posljednji put u akciji vidjeli na Bellatoru 48 u kolovozu prošle godine kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Paula Buentella. 2010. je osvoji Bellatorov turnir teškaša svladavši Rogenta Lloreta, Damiana Grabowskog i Neila Grovea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI