Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Coker oštro o Santos: Sada sumnjam u njezine rezultate (VIDEO) | Fight Site

Coker oštro o Santos: Sada sumnjam u njezine rezultate (VIDEO)

Ostale vijesti 10.01.2012 09:11h Autor:

Scott Coker (Photo by Esther Lin/STRIKEFORCE)

Iako je na prvu stao u obranu svoje prvakinje Cris Cyborg Santos rekavši kako Strikeforce još uvijek nema rezultate doping testa, Scott Coker se očito pod pritiskom Dana White i Zuffe malo oštrije očitovao o skandalu najboljeg svjetskog ženskog MMA borca.

Prema Cokerovom posljednjem intervjuu može se čak tumačiti da direktor promocije sumnja i u sve njezine dosadašnje rezultate.

“Ovo s Cyborg je zapravo vrlo tuženo. Navede te na sumnju u sve njezine prošle rezultate. Za mene to znači da ćemo u Strikeforceu vidjeti neka stara lica”, objasnio je Coker dodavši:

“Naravno, zabrinut si za borca, zabrinut si za njezinu protivnicu, za cijelo natjecanje, ali i za svog TV partnera. Na kraju dana, svaki borac mora biti odogovoran za svoje postupke. Ako želiš varati, onda se ne bi trebao profesionalno boriti protiv drugih profesionalaca koji ne varaju. To je ilegalno”, zaključio je Coker.

Mnogi su već zaključili da bi ovo moglo značiti da ćemo vrlo skoro ponovno u Strikeforceovom kavezu vidjeti i bivšu kandidatkinju za naslov u pero kategoriji Ginu Carano.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI