Coker odustao: Bellator ne želi Askrena u ovakvoj kombinaciji!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.05.2018 10:07h Autor:

Ben Askren

Scott Coker ne želi potpisati ugovor s Benom Askrenom na samo jedan meč. I to u koprodukciji s azijskim ONE Championshipom, s obzirom da Amerikanac i dalje ima valjani ugovor s tom promocijom.

Čelnik Bellatora je, naime, razgovarao s direktorom ONE Championshipa Chatrijem Sityodtongom prošli tjedan, no saznavši uvjete koje njegova promocija treba ispuniti kako bi Askren zaista završio na njihovom popisu borbi, Coker je odustao od takve kombinacije.

“Čini se da on tamo ima jako, jako dobar program i plan za Aziju”, izjavio je Coker govoreći o čelniku ONE Championshipa te je dodao:

“Pričali smo o tom eventualnom meču i ja sam mu rekao, da budem iskren potpisati ugovor s Askrenom na taj jedan meč nam niša ne donosi. Poželio sam im sreću.”

Razgovor je navodno otišao i u drugom smjeru – prema mogućoj zajedničkoj organizaciji nekih drugih evenata.

“Rekao sam mu da ukoliko se Askrenov status promjeni, neka nas obavijesti i možemo nešto zajedno napraviti, možda možemo napraviti neki event u koprodukciji ili dijeliti neke borce. Ako trebaju nekakvu pomoć, ja je mogu pružiti i bit ću sretan da to mogu učiniti. On je također ponudio isto. Tako da je naš odnos dobar. Kada razmislim o Benu Askrenu, da se radi o više od jedne borbe, onda bi bili zainteresirani”, otkriva Coker.

Askren je bio Bellatorov prvak od 2010. do 2013. godine pa od tuda i toliki interes za organizacijom njegovom meča protiv aktualnog prvaka u velter kategoriji – Roryja MacDonalda. Sada kada je jasno da od meča MacDonald vs. Askren neće biti ništa, Coker se okreće drugim opcijama za bivšeg UFC-ovca.

“Kada vrijeme dođe, imat ćemo pregršt opcija za njegovog protivnika. Imam mnogo potencijalnih imena koji čekaju na red. Ali jedna stvar u ovom biznisu uvijek vrijedi, nikada zapravo ništa ne znaš. Pričat ćemo i dalje s Chatrijem, zato što je Ben i dalje pod ugovorom s ONE-om. Želimo to poštovati”, zaključio je Coker.

Askren nije do kraja odradio ugovor s ONE Championshipom nego je odlučio otići u mirovinu. No, samo nekoliko dana nakon što se umirovio, počeo je koketirati s drugim promocijama kao što su UFC ili Bellator. Problem mu i dalje radi ugovor s azijskom promocijom zbog kojeg ga očito neće niti jedna, niti druga slavna promocija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI