Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Coker BAMMA-i “ukrao” direktora: Green postao čelnik Bellatora za Europu! | Fight Site

Coker BAMMA-i “ukrao” direktora: Green postao čelnik Bellatora za Europu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.10.2018 10:41h Autor:

Screenshot

Scott Coker se nebrojeno puta dokazao kao sjajan borilčki promotor. Ako je netko mogao barem sasijeći dominaciju UFC-a na globalnoj MMA sceni, onda je to bio ovaj uspješni čelnik Bellatora.

Osim što je bez ikakve sumnje u proteklih nekoliko godina smanjio zaostatak svoje organizacija za elitnom konkurencijom, Coker je odlučio napasti UFC na frontu koji su oni, tako se barem čini, odlučili sami prepustiti. A to je Europa.

I dok je UFC prije nekoliko godina imao velike planove s Europom, uostalom, čak je i Zagreb dobio svoju Fight Night priredbu, sada je za njih Stari kontinent potpuno na margini. Čak je i UFC-ov londonski ured desetkovan i služi više kao PR postaja nego kao upravljačko mjesto.

Upravo to je prepoznao Coker i odlučio iskoristiti priliku koja mu se nudi. Posljednjih mjeseci Bellator užurbano potpisuje europske borce, a trenutačna brojka novih akvizicija se popela sve do 40. Tu su i regionalni borci koji su dobili priliku poput Luke Jelčića, Vase Bakočevića ili Antonela Begona Orlić.

A sada je Coker odlučio pojačati i upravljačku poziciju. Pa je tako u nedjelju objavljeno da će bivši direktor BAMMA-e Dave Greeen postati Čelnik Bellatora za Europu.

To je indikativan podatak i zbog same činjenice da je Bellator mnoge od 40 boraca uzeo upravo iz BAMMA-inog rostera. Sada su im uzeli i direktora, a novi event nisu najavili još od 28. lipnja. Iako su rezervirali 3 Arenu u Dublinu za prosinac, za sada se ne zna hoće li se ta BAMMA-ina priredba uopće održati.

“Sretni smo što možemo izraziti dobrodošlicu Davidu u Bellatorov tim. Njegovo iskustvo i znanje o tržištu Velike Britanije ga čini sjajnim dodatkom našoj organizaciji. Veselimo se činjenici da će biti integralni faktor u Bellatorovom rastu i ekspaniji u ovoj regiji”, stoji u izjavi Scotta Cokera povodom potpisa ugovora s Greenom.

Iako za sada nema konkrentnih informacija, vjeruje se da će Bellator u prosincu potpuno otkriti sve svoje europske planove i ambicije. Trenutačno još uvijek očito sakupljaju kadar…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI