Čitatelji Fight Sitea odabrali: Soldić i Kaszubowski najiščekivaniji su događaj u svibnju

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.04.2019 22:06h Autor:

Soldić vs. Kaszubowski

Vrlo popularna bila je naša posljednja anketa, u kojoj smo upitali kojoj borbi u svibnju se najviše veselite. Na kraju je najveći postotak glasova, od tih preko 1800, dobila borba Roberta Soldića i Krystiana Kaszubowskog, koja se održava na KSW 49 priredbi.

U trenutku objave ovog članka, spomenuta borba dobila je 605 glasova, što bi bilo točno jedna trećina (33%) od ukupnog broja glasova naših čitatelja. To samo potvrđuje sve veću popularnost Soldića, ali i to koliko domaća publika očekuje od ovog talentiranog borca. KSW 49 održava se 18. svibnja, a Roberto po prvi put brani titulu velter prvaka otkako je po drugi put istu donio u svoje vlasništvo.

Da su domaći borci najpopularniji i da se najviše prate, dokazuje nam drugo mjesto ankete. Iako nema atraktivnog protivnika, prvi američki nastup Filipa Hrgovića dobio je 427 glasova, što čini 23%. Od Filipa se očekuje jako puno, a i hrvatski boks fanovi su 20 godina čekali na boksača koji će pokazati potencijal za uspeti se na svjetski vrh. Željko Mavrović dobio je svog nasljednika, a na Filipu je da pokuša prijeći i tu posljednju stepenicu na kojoj je njegov prethodnik zapeo.

Od tri ponuđene UFC borbe, najviše vas zanima ova koja će nam prva uslijediti. Već ove subote u Octagon će ući Al Iaquinta i Donald Cerrone, a ta borba najviše se svidjela broju od 249 naših čitatelja. Nakon toga nam slijedi još jedan boks i to teška kategorija. Novi nastup Deontaya Wildera, čiji će WBC pojas napasti Dominic Breazeale, dobio je 191 glas, odnosno nešto preko deset posto.

Glavna borba UFC 237 priredbe između Rose Namajunas i Jessice Andrade dobila je 124 glasa (sedam posto), a pet glasova manje još jedan boksački meč, koji nam slijedi ovog vikenda, između Canela Alvareza i Daniela Jacobsa. Najmanje glasova, ali i dalje vrlo lijepih 113, dobio je UFC meč između Rafaela Dos Anjosa i Kevina Leea, koji tim putem debitira u velter kategoriji.

Kojoj borbi u svibnju 2019. se najviše veselite?
  • Roberto Soldić vs. Krystian Kaszubowski x 761 puta37%
  • Filip Hrgović vs. Gregory Corbin x 453 puta22%
  • Al Iaquinta vs. Donald Cerrone x 267 puta13%
  • Deontay Wilder vs. Dominic Breazeale x 201 puta10%
  • Rose Namajunas vs. Jessica Andrade x 135 puta7%
  • Canelo Alvarez vs. Daniel Jacobs x 123 puta6%
  • Rafael Dos Anjos vs. Kevin Lee x 123 puta6%

Ukupno glasano: 2.063 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI