Cirkus na KSW eventu: Glumačka zvijezda prozvala Artura Szpilku, ovaj ušao u kavez i ošamario ga (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.12.2017 10:11h Autor:

screenshot

Nije sva pažnja na jučerašnjem KSW eventu bila usmjerena na borbu Borysa Mankowskog i Roberta Soldića. Iako su bili glavna borba, cijeli tjedan bili su u sjeni sunaslovne borbe, koja nije ponudila kvalitetan MMA, ali je ponudila show i nakon nje.

U pitanju je borba u kojoj su se nadmetali Pawel Rak, poznatiji pod nadimkom Popek Monster, ekscentrična poljska hip hop zvijezda i Tomasz Oświeciński, MMA debitant, zapravo glumačka zvijezda s kriminalnom poviješću. 44-godišnji Oświeciński je izdržao teške batine koje mu je protivnik nanio u prvoj rundi, da bi na račun kondicije (Oświeciński radi i kao osobni trener) borbu preokrenuo u drugoj rundi i došao do pobjede.

Nakon borbe mu se nije bilo lako ustati, interview je dao sjedeći na stolici u kutu, a u njemu je odlučio prozvati Artura Szpilku, još jednog “zločestog dečka” poljskog borilačkog sporta. 28-godišnji Szplika, koji se ne tako davno borio protiv Deontaya Wilderu za svjetsku boksačku titulu, bio je prisutan na eventu i sjedio je odmah kraj kaveza. Nakon prozivanja, on je odlučio odmah ušetati unutra, a organizatori su ga pustili, smatrajući da će imati još jedno zanimljivo nabrijavanje potencijalne borbe.

No, Szpilki nije bilo do priče. On je došao do Oświecińskog, koji je još uvijek sjedio u stolici i ošamario ga, nakon čega ga je imao namjeru udarati i dalje, ali osiguranje je uskočilo i razdvojilo ih. Na kraju je to sve izgledalo kao jedan veliki cirkus. Od kvalitetom izuzetno loše MMA borbe, u kojoj su nastupila dva amatera, došlo se do toga da poznati boksač ulazi u kavez i radi incident. Naravno, sve to uz glasne ovacije poljske publike, koja je ovacijama popratila i spomenutu borbu.

Koliko god KSW odlučio izgledati kao ozbiljna MMA promocija, upravo ove stvari su nažalost ono što puni dvorane na njihovim eventima. Ispod teksta možete pogledati video Szpilkinog ulaska u kavez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI