Chuck Liddell potvrdio: Vraćam se za borbe protiv Tita Ortiza i Jona Jonesa!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.05.2018 10:10h Autor:

Chuck Liddell (Facebook)

48-godišnji Chuck Liddell ozbiljan je oko pitanja povratka u kavez nakon osam godina pa čak toliko da smatra da se može suprotstaviti najboljim borcima današnjice.

Nekadašnji UFC-ov prvak poluteške kategorije je u pregovorima s Oscarom De La Hoyom, odnosno njegovom “Golden Boy” promotorskom kućom. Oni namjeravaju ući u MMA posao, a prva borba koju bi organizirali bio bi klasik, borba između dva bivša UFC prvaka i velika rivala, Chucka Liddella i Tita Ortiza.

“Boriti ću se ponovno. Tito se želi ponovno boriti protiv mene, tako da razgovaramo s Golden Boyem o tome. To je opcija i radimo na njoj pa ćemo vidjeti što će se dogoditi”, kratko je otkrio Chuck tijekom gostovanja u MMA Houru Ariela Helwania.

Liddell se posljednji put borio 2010. godine, a karijeru je završio s pet poraza u posljednjih šest borbi, od čega je čak četiri bilo nokautom. Sve je krenulo gubitkom pojasa, porazom od Rampagea Jacksona 2007. godine. Chuck je u karijeri doživio osam poraza, no šest puta među njima je nokautiran te mu je u tom trenutku odlazak bio najbolja i najpametnija opcija. Ipak, iskra se kod njega nikad nije ugasila.

“Nedostaje mi, nikad mi nije prestalo nedostajati. Ali, nikada nisam razmišljao o povratku dok se nije pojavila ovakva prava ponuda. Tada sam počeo ponovno redovno trenirati i pripremati se za ono što slijedi. Ali, ne želim da se dogodi nešto zbog čega bih ostao bez borbe. Ako ću se pripremati, želim imati osiguranu rezervnu opciju. Naravno da najviše želim Tita, ne volim ga i smatram da nije dobra osoba. A ljudi se nikada neće zasititi gledanja gdje ga udaram.”

Ambicije oko povratka, unatoč tome što mu je 48 godina i što već godinama niti ne trenira ozbiljno, su daleko iznad očekivanja.

“Gledam na to da želim imati dvije borbe za zagrijavanje, a onda bih se volio boriti protiv Jona Jonesa. Mislim da imam šanse protiv njega, dovoljno je samo usporediti stilove borbe.”

Chuck je u svakom slučaju jedan od najpopularnijih boraca ikad, odnosno borac koji gotovo nikad nije imao “hejtere”. Upravo zbog takvih ne bi bilo dobro da u povratku doživi neki teški poraz, odnosno da ne postane ambiciozan iznad realnih mogućnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI