Chuck Liddell odradio sučeljavanje s velikim rivalom: Zašto da ne? (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.06.2017 23:28h Autor:

Chuck Liddell

Chuck Liddell ponovno je zagolicao maštu fanova objavom koja bi mogla značiti njegov povratak borbama. Postavio je fotografiju gdje se sučelio s bivšim velikim rivalom, Titom Ortizom.

Poznato je kako je Liddell ovog vikenda bio na večeri s predsjednikom Bellatora, Scottom Cokerom, no nije poznato o čemu su razgovarali. Vjerojatno je bila riječ o poslu, no ništa se ne zna o tome planira li Bellator legendarnog borca angažirati u tom smislu ili na nekoj drugoj funkciji, tj. Coker nije htio iznijeti kakvi su planovi Bellatora i Chucka.

No, Chuck je zato postao fotografiju gdje se sučelio s Titom Ortizom, Bellatorovim borcem, koji je isto bio u blizini. Njih dvojica bili su veliki rivali u UFC-u, gdje su se susreli dva puta. Prvo je Liddel slavio 2004. godine, brutalnim nokautom čime je došao do borbe za titulu, koju je kasnije osvojio, a drugi puta su se dvije i pol godine kasnije. Liddell je tada ponovno slavio prekidom, što mu je ujedno bila četvrta uspješna obrana naslova prvaka UFC-ove poluteške kategorije.

Pokraj slike nalazi se samo kratki komentar: “Zašto da ne?”. I mi kažemo isto! Inače, Liddell je svoju posljednju borbu odradio u lipnju 2010. godine, kada se i povukao nakon trećeg poraza u nizu.

Why not?

Objavu dijeli Chuck Liddell (@chuckliddell)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI