Cheick Kongo na Bellatoru 125 protiv velikog teškaškog talenta Sakaia

Ostale vijesti 22.12.2015 20:37h Autor:

Cheick Kongo

Bellator je nakon dugog vremena dogovorio jednu uistinu jaku i zanimljivu teškašku borbu. Ona će se održati u veljači na Bellator 125 eventu, a sastaju se Cheick Kongo i Augustus Sakai.

Kongu će ovo biti osma borba u Bellatoru, a do sada je ostvario pet pobjeda i dva poraza, jedan od njih u borbi za titulu protiv Vitalya Minakova. U svom posljednjem nastupu, u lipnju ove godine, savladao je bivšeg prvaka Alexandera Volkova, čime se vratio na pobjednički put, nakon što ga je ranije savladao Muhammed Lawal.

Augustus Sakie je njegov idući protivnik, a riječ je o jednom od najvećih teškaških potencijala na svijetu. 24-godišnji Brazilac ima skor 9-0, a posljednjih četiri od pet pobjeda je ostvario u Bellatoru. Riječ je o vrlo snažnom, 193 centimetra visokom borcu, koji redovno na vaganju bude na gornjoj granici od 120 kilograma.

Ova vrlo zanimljiva borba održati će se na Bellator 125 eventu, 26. veljače, a to je event kojeg predvodi borba za prvaka u bantam kategoriji, između Marcusa Galvaoa i Eduarda Dantasa.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI