Chandleru izmaknuli stolicu, pao na stražnicu dok su ga doktori pregledavali (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.06.2017 10:41h Autor:

Screenshot

Kao da nije imao dovoljno peha s nesretnom ozljedom stopala, Bellatorov prvak (do ovog meča) Michael Chandler se tijekom dvoboja s Brentom Primusom na povijesnom Bellatoru 180 u New Yorku, susreo i s izmicanjem stolice za odmor dok su doktori procijenjivali može li nastaviti dvoboj.

O čemu se točno radi? Nakon što je sudac u borilištu Todd Anderson primijetio da Michael Chandler ima velikih problema sa stopalom i da mu prijeti još teža ozljeda, prekinuo je meč i pozvao doktore da procijene stanje tadašnjeg prvaka u lakoj kategoriji. Dok su ga liječnici pregledavali, Chandler je sjedio na stolici. U  jednom trenutku se dignuo na noge da bi mu jedan od službenika Komisije očito nehotice izmaknuo stolicu i Bellatorova zvijezda je umjesto na njoj, nekoliko sekundi kasije završio na podu.

Iako zvuči nategnuto, američki mediji javljaju da je u tom trenutku liječnik zaključio da se Chandler ne može više boriti kada ne može uopće stajati na nogama, a da je sudac označio i konačni prekid meča. Da čitava situacija nije tragična, bila bi itekako smiješna.

Prema svemu sudeći dva borca će ipak odraditi ponovljeni meč s obzirom na sve okolnosti koje su kumovale ishodu ovog prvog. Ovo je Chandleru bio četvrti poraz u karijeri uz 16 pobjeda, dok je Primus ubilježio osmo slavlje te je i dalje neporažen u profi borilištu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI