Chael Sonnen: Želim se boriti protiv Tita Ortiza i Fedora, a neće mi pobjeći niti kujin sin Wanderlei Silva

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.09.2016 10:25h Autor:

chael-sonnen

Chael Sonnen odradio je prvo obraćanje nakon potpisa za Bellator i to u apsolutno svom stilu te je prozvao nekoliko boraca koje se s razlogom naziva legendama.

Zapravo, Sonnen je odlučio potpis za Bellator iskoristiti kao svojevrsnu borilačku turneju, na kojoj mu se sada ističe nekoliko imena. I zbog se zapravo odlučio vratiti i ponovno boriti, iako je posljednju borbu odradio još 2013. godine.

“Ja sam na turneji prebijanja legendi. Nadam se da će za svaku moju borbu potpisivati po dva borca, jer će jedan sigurno na kraju odustati. Za mene možete biti sigurno da ću odraditi taj put do kaveza nakon što krene moja muzika. Bilo tko, bilo kada, bilo gdje i u bilo kojoj težinskoj kategoriji. I to nije neka gluma hrabrosti, to je istina onakva kakva je. Moja knjiga još uvijek ima par poglavlja za napisati.”

Prvo ime o kojem se govori, a o kojem Sonnen nema baš neko najbolje mišljenje, je po mnogima najbolji teškaš u povijesti. Što se tiče borbe protiv njega, Sonnenu nije bitna divizija u kojoj bi se našli, zapravo nije mu bitno apsolutno ništa.

“Osobno vjerujem kako je Fedor na putu prema Bellatoru. Slušam to već neko vrijeme, a gdje ima dima, ima i vatre, posebno u ovom poslu. Mislim da se on neće boriti u poluteškoj, tako da mi postoji prilika u teškoj kategoriji. To, ja ću se boriti na gangsterskoj težini. Stani na vagu, pa što god ona kaže, na kraju je samo u igri hoćeš li se boriti ili ne. A ja hoću! Njegove japanske borbe ne uzimam za ozbiljno, no ukoliko je stvarno dobar koliko ljudima smatraju, meni je u redu i prihvaćam to. Za mene je on ipak dobar i solidan borac koji je imao hrpu borbu bez ikakvih komisija i kontrola.”

Osim legende Pridea, na nišanu mu je i legenda UFC-a, koji je već neko vrijeme u Bellatoru. The Huntington Beach Bad Boy bi također bio zanimljiv protivnik za Bad Guya.

“Tito je sjajan tip i Tito je legenda, osim toga je i moj prijatelj, no ja sam na njega već jako dugo ljubomoran. A ljubomora je strašna stvar i s razlogom je jedan od smrtnih grijeha. Dok sam se ja borio da bih uopće došao do borbi, Tita sam gledao na televiziji, gdje odrađuje borbe, a publika mu pruža ovacije. Ja sam u to vrijeme o tome sanjao, da ja budem taj koji će mu se suprotstaviti, no to toga nije došlo. Bili smo i u istoj hrvačkoj diviziji i kategoriji na koledžu i nikad se nismo susreli u borbi. A uvijek kad bi smo pogledali jedan drugog, kao da smo si govorili da ćemo prebiti ovog drugog. Svaki put kad smo u istoj prostoriji, to je pravo natjecanje alfa mužjaka. Dakle, Tito, sve što moraš je reći moje moje ime, ja sam tvoje upravo rekao.”

Naravno da se Chael sjetio i onoga što je ostao dužan fanovima. To je borba protiv Wanderleia Silve, koja je imala jako dobar uvod kroz treću sezonu brazilskog Ultimate Fightera, unutar koje su njih dvojica bili treneri. Zbog problema oba borca s dopingom, da se borba nikad nije održala, no sad su obojica ponovno pod okriljem iste promocije.

“Pronaći ću tog kujinog sina gdje god on otišao. Definitivno ću se boriti protiv Wanderleia Silve u Bellatoru. Ne znam zna li to Scott Coker, no mi ćemo se boriti. On će biti promotor te borbe, pa makar posljednji saznao za nju. Jamčim sam da ćemo se boriti i to puno ranije nego što itko očekuje.”

Sve u svemu, ponovno smo se podsjetili kako nam s Chaelom nikako neće biti dosadno, pa u kojoj god promociji i protiv kojeg god borca nastupao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI