Chael Sonnen: “Ronda Rousey nije borac”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.06.2017 10:09h Autor:

Chael Sonnen

Nedodirljiva Ronda Rousey je 2015. godine doživjela svoj prvi nokaut nakon precizno plasiranog udarca nogom u glavu od strane Holly Holm. Rondina reakcija na poraz je bila ta da se sakrila od svijeta na godinu dana. Vrativši se na pozornicu, Rousey se u svom povratničkom meču susrela s novom prvakinjom Amandom Nunes, no tu su stvari krenule još više po zlu jer je nekadašnja neprikosnovena prvakinja nokautirana u manje od minute.

Trostruki UFC-ov izazivač za titulu, Bellatorova zvijezda i jedan od najpričljivijih ljudi iz MMA svijeta nema baš najbolje mišljenje o popularnoj borkinji.

“Nekako kroz vrijeme, riječ borac, izgubila je svoje značenje. Nekad je borac bio ona osoba koja bi se digla nakon poraza. Osoba koja bi ustala kada bi vremena bila najteža. To je nekada bio borac. Nemam pojma kako se danas definira riječ borac”, izjavio je Sonnen u intervjuu za FloCombat.com

“Čitao sam neke stvari koje je Rousey izjavila, njezin sam fan, ali ostao sam zatečen stvarima koje sam pročitao. Uhvatio sam se kako razmišljam, Ronda ti nisi borkinja. Ti razumiješ samo agresiju. Kada je ispred tebe borkinja koja je pušiona, ti razumiješ kako napasti tu osobu. To se zove agresija. Borci se prepoznaju kada je teško. Borba je kada te tvoj suparnik napada jednakom ili većom snagom. To je borac. I onda kada ti ne ide za rukom i želiš ujutro ostati u krevetu, kada zazvoni alarm digni guzicu i suoči se sa svijetom. Tako se borci ponašaju”, završio je svoju poruku za Rousey Chael Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI