Chael Sonnen: Ne gledajte mene, Douglas Lima bio je najveća zvijezda Bellator 180 eventa!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.06.2017 18:25h Autor:

Douglas Lima i Chael Sonnen

Chael Sonnen ostvario je veliku pobjedu u napokon održanoj borbi protiv Wanderleia Silve. No, na press konferenciji je on medijima rekao kako sebe ne smatra zvijezdom eventa, nego je sve pokušao okrenuti prema prvaku velter kategorije, Douglasu Limi.

Lima je doslovno bio unaprijed otpisan, iako je bio prvak. Lorenz Larkin došao je kao velika zvijezda iz UFC-a i većina kladionica proglasila ga je velikim favoritom. Ipak, Larkin je naišao na borca koji ga je gotovo deklasirao. Lima je dobio svih pet rundi prema mišljenju dva suci, dok je jedan negdje uspio izvući dvije runde za Larkina, teško je zaključiti odakle.

“Sjajno je ostvariti pobjedu protiv borca kojeg nekim rangiraju na peto mjesto svijeta. I to sam ga pobijedio uvjerljivo, bez ikakve mrlje, čime sam vjerojatno dokazao kako je moje mjesto također u svjetskom vrhu. Oduvijek sam htio boriti se samo protiv najboljih i nadam se da ću tako i nastaviti. Valjda će me i fanovi od sada malo bolje prepoznavati i uvažavati”, prokomentirao je Lima nakon eventa.

Ipak, nakon toga nije bilo pitanja za Limu i bio je gotovo neprimjetan prije nego se pojavio Chael Sonnen, koji je kasnio na press konferenciju. On je zauzeo svoje mjesto odmah kraj velter prvaka, a kada je od njega zatražen komentar odlučio je iskazati poštovanje svom kolegi iz promocije.

“Ostavimo moje vrijeme za kasnije, moram prvo ostaviti jedan komentar. Ovo iz mene govori fan. Ova večer je u potpunosti pripala jednom momku, a to je Douglas Lima. On je godinama dio svih inserta Bellatorovih najboljih borbi, a nitko ga ne uvažava. Ukoliko znate koliko je Lorenz Larkin dobar, a ja znam, to vam sigurno nešto znači. I jedna velika stvar koju smo dobili je borba Douglasa Lime protiv Rorya MacDonalda. Zapišite to, jer čeka nas spektakl”, rekao je Chael.

Lima će gotovo sigurno titulu braniti upravo protiv fenomenalnog Kanađanina i oni bi trebali predvoditi Bellatorov event u posljednjoj trećini ove godine. Teško je moguće procijeniti ima li Bellator trenutno kvalitetom jaču borbu. Dojam je da ne postoji i da nas uistinu čeka pravi spektakl, borba koja bi možda mogla biti i borba za velter titulu UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI