“Buakaw u MMA je kao Michael Jordan u baseballu!”

Ostale vijesti 07.06.2012 06:44h Autor:

Buakaw

Ponajbolji svjetski thai boksač, Buakaw Banchamek, iznenadio je mnoge u svijetu jednim od svojih posljednjih treninga s kojeg je objavljeno i nekoliko fotografija.

Buakaw je, naime, u svojoj dvorani na treningu ovog tjedna uvježbavao razne poluge u parteru, a to je započelo veliki val nagađanja da bi se Buakaw možda uskoro mogao okušati u jednom MMA meču.

Vjerojatno njegov nesporazum s Por Pramuk Gymom zbog kojeg je i najavio odlazak u mirovinu se odnosi isključivo na mečeve u stand-upu s obzirom da Por Pramuk Gym ne prakticira MMA.

Dio njegovih fanova oduševljen je viđenim te su uvjereni i u njegov uspjeh u najbrže rastućem sportu na svijetu, no ima i onih koji sumnjaju u njegov uspjeh u MMA svijetu i pozivaju na oprez.

Dosta pažnje privukao je komentar jednog od njegovih fanova, koji kaže: “Buakaw u MMA je kao Michael Jordan u baseballu.” To je izjava koju teško da je ikome potrebno dodatno pojašnjavati, a hoće li Buakaw zaista navući na ruke male rukavice, vidjet ćemo. U njegovoj karijeri i životu u posljednje vrijeme događa se zaista svašta, stoga nas ne bi ni takav rasplet situacije previše iznenadio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI