Bruce Lee uvjerljivo najjači, "u finalu" prebio Stevena Seagala!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.02.2015 15:16h Autor:

Tko je najjači!

Gotovo 3000 tisuće glasova u samo par dana ubilježila je očito vrlo zanimljiva anketa na Fight Siteu kojoj je pitanje bilo "Tko pobjeđuje u turniru osmorice ako se natječu filmske borilačke ikone?" Među ponuđenim odgovorima se našlo osam ultra poznatih i ultra popularnih likova koji su golim rukama na našim malim ekranima ubili na tisuće svojih suparnika.

Iako ima tek 76 kilograma na svojih 170 centimentara, majstor Wing Chuna i Kung Fua, Bruce Lee, je premoćno odnio pobjedu. To je možda i bilo očekivano s obzirom da je Lee i smatran jednim od pionira borbe slobodnim stilom te je sudjelovao i na takvim natjecanjima u pravom životu. Za njega je glasalo preko 1000 ljudi i dobio je gotovo 40 posto ukupnih glasova.

Daleko iza tragično preminule filmske ikone je ostao Steven Seagal – borilački "učitelj" Lyota Machide i Andersona Silve i čovjek koji je "izmislio" prednji nožni udarac. On je dobio solidnih 17 posto. Dva postotka iza njega (15%) je zaslužio prvi "bijeli" svjetski prvak u karateu, Chuck Norris. Doduše, nije nam jasno kako on nije najjači i najbolji jer svi znamo da Chuck Norris nikada, ali baš nikada ne gubi. No, na Fight Siteu je i to moguće…

Veliku četvorku zatvara legendarni "buco" Bud Spencer. On je dobio dobrih, ali prem nama malo premalenih, 12 posto. Takva ikona ulične borbe je definitivno zaslužila barem koji posotak više. Barem zbog toga što je najsimpatičniji od sviju.

Slijede Jean Claude Van Damme, Sylvester Stallone, Jackie Chan, a očekivano, na zadnjem mjestu je Sean Connery u ulozi Jamesa Bonda. On je zaradio tek 1 posto!

Hvala vam na ogromnom broju glasova!

[anketa=197]

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI