Bruce Buffer: Nije istina da Michael zarađuje pet milijuna dolara po večeri

Ostale vijesti 18.05.2012 05:34h Autor:

Bruce Buffer - Photo by Goran Kovačević

Fanovima borilačkih sportova uvijek je zanimljivo saznati koliko njihovi najdraži borci zarađuju, no među one koji od borilačkog sporta jako dobro žive spadaju i poznati najavljivači mečeva braća Buffer, Bruce i Michael.

Analizom njihove zarade nedavno se pozabavio portal celebritynetwoth.com. Ako im je vjerovati Bruce za svaku priredbu UFC-a koju najavljuje dobije 100,000 dolara, a Michael daleko, daleko više – čak pet milijuna dolara!

No, to je vrlo upitno, iako je Michaelova rečenica “Let’s get ready to rumble” poznata i mnogima koji nikad nisu ni gledali neki borilački meč, zvuči gotovo nevjerojatno da toliko zarađuje. Da to nije ipak istina, tvrdi i Bruce na jednom forumu.

“Sve što mogu reći je da ne vjerujete svemu što pročitate, a pogotovo ne na celebritynetworth.com portalu. Kao Michaelov menadžer mogu reći da je on vrlo lijepo plaćen za svoj posao, ali kad bi za svaki ulazak u ring bio plaćen pet milijuna dolara, sada bi bio na Forbesovoj listi milijardera. Što se mene tiče, voljeni UFC se brine jako dobro za mene, ali smo moj računovođa zna koliko zarađujem”, napisao je Bruce Buffer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI