Brookins potpisao za Legacy FC, vraća se u MMA u muha kategoriji

Ostale vijesti 25.01.2014 21:06h Autor:

Jonathan Brookins

Nešto više od godinu dana nakon što je prekinuo svoju MMA karijeru, pobjednik 12. sezone Ultimate Fightera, Jonathan Brookins, donio je odluku o povratku u svijet slobodne borbe, potpisavši za organizaciju Legacy FC.

Nakon što je Ultimate Fighter osvojio borivši se u lakoj kategoriji, Brookins se spustio u perolaku u kojoj je i završio svoju UFC karijeru. Borac koji je, između ostalog, nastupio i na prvom Bellatorovom eventu, odlučio je završiti karijeru nakon dva vezana poraza, iako mu UFC skor nije bio toliko loš, odnosno bio je 2-3.

Sada je Brookins vraća i to spustivši se čak dvije stepenice dolje, u muha kategoriju. Potpisao je za Legacy FC, a prvi nastup imati će 25. ožujka Codya Fullera.

Tko zna, možda Brookinsa uskoro ponovno vidimo u UFC-u, jer je muha kategorija ona koju UFC još uvijek puni i nerijetko angažira nove borce. U svakom slučaju, biti će zanimljivo vidjeti 183 cm visokog Brookinsa protiv 20 cm nižih protivnika. Postavlja se samo pitanje kako će uspjeti spustiti tu kilažu, a zadržati potrebnu snagu?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI