Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brittney Pamer: Ja sam najbolji poklon za blagdane! | Fight Site

Brittney Pamer: Ja sam najbolji poklon za blagdane!

Ostale vijesti 07.12.2011 09:37h Autor:

Brittney Palmer

Brittney Palmer je ponovno u sedlu. Dobila je svoj stari posao u UFC-u, ponovno je na naslovnicama svih medija, a kao šlag na tortu je došao i njezin vlastiti kalendar za 2012.

“To je najbolji poklon koji možeš nekome kupiti za blagdane. To je poklon koji ti svaki mjesec podari nešto novo. Ja sam dizajnirala kalendar, a u njemu ima nekih stvarno dobrih fotografija. Ne radi se o službenom UFC izdanju”, izjavila je popularna ring djevojka dodavši:

“Izabrala sam fotografije i izabrala sam mjesece u kojima će se one naći. to je ono što mi se sviđa u cijeloj priči. Uživala sam u svemu. Za svibanj sam izabrala najljepšu fotku jer sam u tom mjesecu rođena. Na njoj surfam.

Lijepa Brittney se osvrnula i na povratak u staro jato…

“Nisam imala plan vratiti se u UFC. Znala sam da mi treba malo odmora i vremena za školu. Sljedeći UFC je u Torontu što se poklopilo s promocijom moje modne linije ‘Stone Free by Brittney’ pa se sve savršeno poklopilo”, objašnjava Brittney i zaključuje:

“UFC mi je nedostajao toliko puno. Drago mi je što sam mogla slijediti svoje umjetničke snove, no drago mi je i što sam se vratila. Dana White me iznenadio jer prije službene objave nismo pričali o mom povratku. Znala sam da više nisam u UFC-u i nisam znala kada ću se vratiti.”

Na UFC-u 140 u Torontu ponovno ćemo vidjeti sve tri ring ljepotice na okupu: Arianny Celeste, Chandellu Powell i Brittney Palmer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI