Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brittney Palmer želi natrag u UFC i najavljuje skidanje za Playboy (VIDEO) | Fight Site

Brittney Palmer želi natrag u UFC i najavljuje skidanje za Playboy (VIDEO)

Ostale vijesti 30.09.2011 09:46h Autor:

Brittney Palmer

Donedavno UFC-ova ring djevojka, koja je bila na dobrom putu da dostigne popularnost Arianny Celeste, Brittney Palmer, dala je zanimljiv intervju za FCFighter.

Palmer je gotovo zavapila za povratkom u UFC i svojim starim poslom, te je zamolila fanove da navijaju za nju kod gazde Dane Whitea. No, ono što će zanimati muški dio publike jesu i otvorena vrata fotografiranju za Playboy.

“Da me kontaktira Playboy, ja bih definitivno razmislila o tome. Morali bi se dogovoriti oko detalja, voljela bih da to bude nekako aranžirano na umjetnički način i da boje budu oko mene, no to bi bilo sjajno”, otkriva Palmer i dodaje da joj je trenutačno umjetnost na prvom mjestu.

“Bavim se umjetničkom školom ovih dana. Živim kalifornijskim snom. Surfam i uživam. Nadam se da ću biti umjetnica, ako ne uspijem, nadam se da ću se barem baviti nekim aspektom umjetnosti kao što je dizajn odjeće. Obožavam umjetnost i praktički sam se odrekla svega zbog ovoga.”

Brittney ne skriva da želi svoj stari posao…

“Ako me želite natrag u UFC, morate pitati Danu Whitea. Pošaljite mu neku poruku preko Twittera. Trenutačno sam u zraku.”

Ostatak intervjua pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI