Brittney i Arianny upale u top 99 najpoželjnijih žena svijeta!

Ostale vijesti 01.02.2012 08:48h Autor:

Brittney Palmer

Ovih dana je objavljena lista 99 najpoželjnijih žena svijeta po izboru poznatog AskMen-a.

UFC-ova ring djevojka Arianny Celeste već je dvije godine dio odabranog društva ljepotica, a na najnovijoj tablici napravila je značajan pomak. Naime, 2010. je “debitirala” na 98. mjestu, godinu kasnije je bila 95, a sada je odlična 68. Ipak, njezina kolegica iz UFC-a, Brittney Palmer već je u prvom pojavljivanju na uglednoj listi zauzela sjajno 40. mjesto.

Nadamo se samo da između Arianny i Brittney neće biti nikakvih trzavica i ljubomore…

“Hvala svima koji su glasovali. Velika čast mi je biti jedna od top 99 žena svijeta. Vrlo sam sretna jer sam dio ovog društva”, izjavila je Arianny, a sličnu poruku je poslala i Brittney:

“Sjajno je biti prepoznat. Presretna sam i super zadovoljna, a posebno sam zahvalna svima koji su glasovali za mene. Imam najbolje fanove na svijetu.”

U objašnjenju AskMen-a zašto su Arianny i Brittney pozicionirali na svoju tablicu stoji:

“Ima mnogo razloga zašto je UFC jedan od najbrže rastućih sportova na svijetu, no jedan od njih je sigurno i Arianny Celeste. Ta bi djevojka i Gandhija natjerala da postane MMA fan.”

“Brittney je karizmatična čak i izvan kaveza, a krasi je i nesvakidašnji šarm. To su prepoznali i MMA fanovi diljem svijeta.”

Napomenimo i to da je najpoželjnija žena svijeta Sofia Vergara inače žena crnog BJJ pojasa Eda O’Neilla

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI