Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bregar: “Sve je spremno za nikad bolji AFC!” | Fight Site

Bregar: “Sve je spremno za nikad bolji AFC!”

Ostale vijesti 21.03.2012 21:20h Autor:

Andrej Bregar

U Sloveniji je vro aktivno na borilačkoj sceni. Nakon što je protekog vikenda u Litiji održan drugi po redu WFC-ov Challenger, ovog vikenda na rasporedu je treće po redu izdanje priredbe u organizaciji Adrenalin Freefight Challengea.

Provjerili smo kod čelnog čovjeka AFC-a, Andreja Bregara, kako napreduju pripreme za priredbu, ali i kako se on osobno pripremio za meč s obzirom da se i on također bori u Trbovlju ove nedjelje.

“Što se tiče organizacije priredbe, sve je u redu i spremno za početak. Ovo je prva priredba koju radim, a da uz sebe imam jedan pravi tim suradnika s kojima sam iznimno zadovoljan. Već na ovoj priredbi vidjet će se neke promjene nabolje i bit će to najbolji AFC do sada. Mi ćemo se potruditi da organizacija bude na visokoj razini, a i borci su maksimalno spremni da također pruže najbolje od sebe,” rekao nam je Bregar.

Bregarov protivnik 25. ožujka bit će Dragan Berić iz Srbije. “Pripreme za meč su uvijek teške, a pogotovo kada radiš i na organizaciji te iste priredbe. Sva sreća, ovog je puta ekipa preuzela dio posla na sebe, pa sam se mogao nešto više posvetiti pripremama, tako da sam ih odradio kvalitetno.”

“Ovo mi je posljednji meč koji radim kao teškaš. Ubuduće ću se boriti isključivo u poluteškoj kategoriji. Spustit ću svoju kilažu ispod 93 kilograma. Idući meč odradit ću u lipnju na AFC-u 4, ali, kao što sam rekao, ne kao teškaš. Pozivam sve da dođu ovog vikenda u Trbovlje i uživaju u odličnim mečevima”, rekao je Bregar na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI