Brazilski trener koji je podmuklo udario Sonnena u leđa u Rizinu se vraća borbama

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.07.2018 13:26h Autor:

Wanderlei Silva i Andre Dida

Bivši K-1 kickboksač i MMA borac te trenutno trener Wanderleia Silve, Andre Dida, nakon osam godina vratiti će se borbama. A gdje drugdje nego tamo gdje veterane najviše vole, u japanskom Rizinu.

Globalni MMA fanovi Didu pamte po podmuklom potezu iz treće sezone brazilskog Ultimate Fightera, gdje je bio dio trenerskog tima Wanderleia Silve. Kada je došlo do okršaja između Silve i Chaela Sonnena, kojeg se možete prisjetiti u videu ispod teksta, Dida se pojavio među prvima i umjesto da ih je pokušao razdvojiti, on je počeo Sonnena udarati po leđima. Tada je došlo do velikih kritika MMA javnosti, a Dida je instantno uklonjen iz showa.

Od tada se nije puno čulo za njega tek ponekad kada je neki njegov borac imao nastup u nekoj od većih promocija. Zbog toga je poput bombe odjeknula vijest kako ga je Rizin odlučio vratiti među aktivne borce te će odraditi MMA borbu na njihovom eventu posljednjeg dana ove godine.

Još uvijek se ne zna protiv koga će Dida nastupiti, no zanimljivo je vidjeti da ga se Rizin odlučio aktivirati, posebno jer MMA borbu nije odradio od 2010. godine, kad se umirovio nakon četiri poraza u nizu i sa skorom 6-4. 2008. i 2010. godine bio sudionik K-1 turnira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI