Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brazilska MMA komisija odobrila sucima upotrebu snimke u borbama! | Fight Site

Brazilska MMA komisija odobrila sucima upotrebu snimke u borbama!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.10.2016 10:06h Autor:

John McCarthy

Brazilska MMA komisija (CABMMA) odobrila je sucima upotrebu snimki tijekom borbe, a sve sa svrhom kako bi se smanjio broj pogrešaka koje najviše na svojoj koži osjete sami borci.

Veliku ulogu u ovoj odlucio je odigrao jedan od najpoznatijh MMA sudaca današnjice – John McCarthy. Naime, McCarthy je već neko vrijeme zagovornik ove ideje i sada usko surađuje s CABMMA-om u ostvarenju ovog cilja. Iz Komisije su potvrdili kako je ugledni sudac postavio smjernice.

Prema prvim informacijama, očigledno, snimka neće biti moguća za manje evente koji se ne snimaju, ali bi zato trebala poslužiti na većima i to u situacijama kada se sumnja da je borba okončana kršenjem pravila, bez obzira radi li se on namjernim ili ne namjernim potezima.

Borba se ne može ponoviti, ali zato sudac može zatražiti snimku određenog dijela kako bi donio ispravnu odluku pri određivanju pobjednika, kao i tipa ishoda – npr. radi li se od tehničkoj odluci, ‘no-contestu’ ili diskvalifikaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI