Brazilka prebila muškarca koji je masturbirao tijekom njenog foto sessiona

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.04.2019 11:57h Autor:

Joyce Vieira

Brazilski Instagram model Joyce Vieira, koja rekreativno trenira MMA, ovih je dana završila u medijima nakon što je na plaži pretukla seksualnog manijaka. Naime, dotični je prišao njoj i njenoj prijateljica tijekom foto sessiona i počeo masturbirati.

Kako prenosi heavy.com, 27-godišnja Vieira i njena prijateljica snimale su foto session na plaži, kad im je muškarac prišao i počeo masturbirati. Upozorile su ga da prestane, no on nije htio. Naprotiv, kako je rekla Vieira, samo je dobacio seksistički komentar i nastavio. Nedugo nakon toga popustilo joj je strpljenje te je istog napala i počela ga udarati. Ostatak ljudi na plaži to je primijetio te su tako nastale fotografije koje su se našle u medijima. Prema informacijama svjedoka, Vieira je nekoliko puta udarila muškarca prije nego je isti pobjegao, a nakon toga ga je otišla prijaviti policiji.

26-godišnjak je priveden, da bi nakon toga bio pušten. Naime, izjasnio se kako nije kriv, što je samo još više razljutilo Vieiru. Da bi stvari bile još gore, kasnije se pojavila informacija kako je isti masturbirao i pred 12-godišnjom djevojčicom.

“Osjećamo se nemoćno. Ovo sve je jako čudno jer znam kako će on i dalje biti u istom gradu kao ja i možemo se susresti na istim mjestima. Primila sam određen broj poruka od žena koje kažu kako u sličnim situacijama uopće nisu reagirale jer su znale kako će krivac biti pušten bez kazne”, rekla je Vieira lokalnim medijima. Otkrila je kako nikada ranije svoje vještine nije koristila izvan dvorane.

Vieira je inače Instagram model, a prije ovog incidenta imala je oko 6500 tisuća pratitelja, da bi se sada taj broj udvostručio. Vlasnica je crnog BJJ pojasa te trenira MMA. Došli smo do podatka kako joj je nadimak Princess Fiona te da je odradila nekoliko nastupa na amaterskim turnirima. Ipak, čini se kako se borilačkim sportom ipak bavi rekreativno dok je modeling primarna aktivnost. No, tko zna, možda nakon ovakve prezentacije vještina možda i dobije ponudu za neku borbu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Treino de carnaval #maythai #amor #stilodevida #muitoamorenvolvido #carnaval2019

Objavu dijeli Joyce Vieira 🧿 (@eujoycevieira)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Mas uma quarta fechada 🙏🏻oss #jiujitsu #jiujitsulifestyle

Objavu dijeli Joyce Vieira 🧿 (@eujoycevieira)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Sem legenda… 😉

Objavu dijeli Joyce Vieira 🧿 (@eujoycevieira)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI