Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Braća Žugaj nisu uspjela do medalje u Londonu | Fight Site

Braća Žugaj nisu uspjela do medalje u Londonu

Ostale vijesti 07.08.2012 09:33h Autor:

Nenad i Neven Žugaj (foto: Hrvatski vojnik)

 

 Braća Žugaj ipak nisu uspjela osvojiti medalju na Olimpijskim igrama u Londonu. Najprije je iz natjecanja ispao Neven, a zatim je istu sudbinu doživio i Nenad.

Sjajna braća Žugaj, Nenad i Neven, ipak nisu uspjeli iznenaditi hrvatsku i svjetsku javnost osvajanjem neke od medalje na Olimpijskim igrama u Londonu. Nakon što je naprije u šesnaestini finala Neven na bodove s 3:0 pobijedio Egipćanina Islama Tolbu, nije isto uspio ponoviti i protiv Emina Ahmadova te je završio svoj put na OI.

Nažalost, puno uspješniji nije bio ni Nenad koji je ipak bio nešto bliže medalji u hrvanju grčko-rimskim načinom. On je u osmini finala poražen od strane Egipćanina Karama Mohameda Gabera Ebrahima, no pružila mu se nova prilika.

S obzirom na to da je Ebrahim ušao u finale, Nenad se borio u repasažu za broncu, ali u tom slučaju bolji od njega bio je Francuz Melonin Noumonvi.

Bez obzira što se kući vraćaju bez medalje, braća Žugaj zaslužuju čestitke, jer ipak je i sam plasman na Olimpijske igre već samo po sebi značajan uspjeh!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI