Borkinja gušenjem uspavala protivnicu, no svejedno izgubila borbu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.01.2017 13:34h Autor:

Montenegro vs. Haga

Uistinu nevjerojatna i pomalo konfuzna situacija dolazi s jučerašnjeg Invicta 21 eventa, iz borbe Amy Montenegro i Celine Haga. Naime, Montenegro je u ovoj borbi bila ugušena i time poslana na spavanje, no svejedno je na kraju odnijela pobjedu.

Pitate se kako je to moguće? Stvar je u tome da je Haga njen vrat napala na samom kraju treće runde. Kao što možete vidjeti u priloženom videu, čvrsto je uhvatila i spustile su se na pod, dok je sudac sve promatrao iz neizmjerne blizine. Montenegro nije tapkala, a sudac nije provjeravao i tako su dočekale znak za kraj borbe.

Nakon što je označen kraj, Haga je pustila vrat svoje protivnice, koja nije reagirala, odnosno borilačkim je rječnikom poslana na spavanje. Haga je to shvatila kao svoju pobjedu i pojavio joj se osmjeh na licu, dok ni komentatori, bivše MMA zvijezde Keith Jardine i Julie Kedzie, nisu znali što će se sada dogoditi.

A dogodilo se to da je borba otišla do sudačke odluke, budući da ju sudac nije prekinuo. A tamo je do pobjede došla Montenegro, borkinja koja je poslana na spavanje. Celine Haga tako ostaje bez pobjede do koje je realno došla, no sudac nije dovoljno dobro procijenio situaciju iz posljednjih sekundi borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI