Borcu ostala udubina u glavi nakon muay thai borbe na Tajlandu (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.12.2017 19:06h Autor:

screenshot

Patong Stadium u Phuketu jedan je od onih stadiona gdje se održavaju najžešće muay thai borbe na svijetu te gdje dolazi nastupati borci iz cijelog svijeta, u potrazi za izazovom. Jedan od njih bio je i borac iz ove priče.

On se došao u Tajland iskušati protiv najboljih muay thai boraca svijeta, no nikako mu neće ostati lijepe uspomene na ulazak u ring unutar Patonga. Više raznih izvora prenijelo je fotografije onoga što se dogodilo, odnosno posljedica. Borac je iz ringa izašao sa pravom udubinom u glavi, odnosno frakturom lubanje, za koju se može pretpostaviti da ju je uzrokovao udarac laktom.

Njegov prijatelj, također muay thai borac, Jonny Betts, otkrio je kako se borac zove Jeremy te je upravo on bio taj koji je podijelio fotografije te otkrio kako je Jeremy automatski primljen u bolnicu, gdje je podvrgnut operaciji.

Jonny se na kraju javio i danas uz sjajne vijesti. Jeremy je operiran, dobio je titansku pločicu te nema ozljeda mozga, čak niti u jednom trenutku nije bio uzdrman od udarca, niti je imao ikakvih posljedica kao što su vrloglavice i slično. Svakako sjajna vijest za ovog borca, ali u upozorenje što vam se može dogoditi ako odlučite ući u najbrutalniji ring stand up borbe za svijetu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI