Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Borci osudili namještaljku Slicea i Greena: To je bilo lošije od filma Shaquillea O’Neala | Fight Site

Borci osudili namještaljku Slicea i Greena: To je bilo lošije od filma Shaquillea O’Neala

Ostale vijesti 27.03.2012 07:55h Autor:

Brian Green

“To je bila najgora gluma još od filma u kojem se pojavio Shaquille O’Neal. Ne samo nokaut, nego cijela borba”, izjavio je bivši UFC-ov borac, Sean McCorkle, govoreći o posljednjem nastupu Kimba Slicea u profesionalnom boksačkom ringu.

Slice, ili pravim imenom Kevin Ferguson, je proteklog vikenda ubilježio četvrtu profesionalnu boksačku pobjedu nokautom samo tri sekunde prije konačnog sudačkog gonga. Sve bi bilo u redu, da aperkat koji je srušio njegovog protivnika Briana Greena ne bi uzdrmao niti petogodišnje dijete.

“Svatko tko je gledao taj dvoboj ne vjeruje da se radilo o pravom meču. Ne samo nokaut na kraju – cijela borba je bila loša gluma. Ili je Kimbo izgubio brzinu i snagu od kada je otišao iz UFC-a ili je udarao sa samo 25 do 50 posto svojih mogućnosti. Smatram da nikada nije bio previše kvalitetan udarač, no ovo je bio jedan jako lagan sparing”, dodaje McCorkle kojeg je posebno smetalo što su boksači tijekom meča dogovarali “koreografiju”.

“Što je to bilo? U klinču su vodili prave razgovore. Trebaju naučiti nešto od kečera koji diskretno dogovaraju koreografiju i prave se da se zapravo bore. Shvaćam da mu pokušavaju graditi score, no ovo je stvarno smiješno. Borbe ipak moraju biti malo realnije. Inače mogu citirati Danu Whitea i reći – ovo je bilo jebeno ilegalno”.

Bivši UFC-ov borac se ponudio kao sljedeći protivnik svog nekadašnjeg kolege iz kaveza.

“Nisam neki boksač, no rado ću se boriti protiv njega. Izbacit ću mu glavu izvan ringa već u prve dvije runde.”

Za one koji nisu vidjeli lošu glumu Slicea i Greena, mogu još jednom vidjeti “epileptični” napad Kimbovog protivnika tri sekunde prije kraja meča.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI