Borci dubrovačkog Gladijatora u spotu Atlantide (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.10.2013 07:55h Autor:

Gladijator Team

Nastupi hrvatskih boraca u glazbenim spotova nisu tako rijetki, Stipe Bekavac imao je jednu od većih uloga u spotu jedne pjesme Žanamari Lalić, a u spotu za najnoviju pjesmu grupe Atlantida možete vidjeti članove dubrovačkog Gladijatora.

"Jako mi se svidjela i pjesma i scenarij. Bilo je to jako ugodno i zanimljivo iskustvo. Posebno me je oduševio Neven Kocković, koji nije profesionalni borac, kako je odigrao ulogu u ringu", rekao je Maro Perak nakon snimanja spota.

U spotu jednu od glavni uloga ima i poznata glumica Jelena Perčin. "Ja se sjećam Atlantide još iz mojih pubertetskih dana. Nama je Atlantida uvijek bila waauuu,  i u tom periodu 90-ih oznaka glazbene scene  i institucija među mladom generacijom u Dubrovniku i  jako sam sretna što  sad nakon ovoliko godina glumim u njihovom spotu".

Sam spot govori o danas već pomalo aktualnoj temi ljubavnog trokuta i intriga, a u spotu se mogu vidjeti i kadrovi borbi MMA boraca. Kako su se članovi Gladijatora uklopili u ovaj spot pogledajte i sami…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI