Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Borba urbanih MMA legendi: Ivey odglumio infarkt, Fulton pobijedio na “izdržljivost” (VIDEO) | Fight Site

Borba urbanih MMA legendi: Ivey odglumio infarkt, Fulton pobijedio na “izdržljivost” (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.07.2018 10:34h Autor:

screenshot

Male su šanse da bi u bilo kojem slučaju pisali o glavnoj borbi eventa promocije Colosseum Combat. No, kada se u njoj sastanu dvije urbane MMA legende kao što su Travis Fulton i Jonathan Ivey te kada se dogodi ono što se dogodilo, to je jednostavno nemoguće ignorirati.

Veće samo po sebi je velika stvar kada kažemo da su se u ovoj borbi sastali borci koji zajedno imaju 414 odrađenih profesionalnih borbi. Ali, još pokraj toga, ono što se dogodilo u borbi Travisa Fultona (255-54-10) i Jonathana Iveya (41-56) može ići u rubriku “vjerovali ili ne”. Barem što se tiče borilačkog sporta.

Bila je to borba za titulu prvaka gore spomenute promocije, koja je bila u vlasništvu Iveya, a čast i priliku osvojiti ju dobio je Travis Fulton, koji je već jednom savladao istog protivnika i to sada već davne 2002. godine, odnosno u vrijeme koje možemo zvati zlatnim dobom Fultonovog borilačkog puta. I ovaj duel dva vitalna 42-godišnjaka bi nam možda i promakao da nismo vidjeli novu tehniku zavaravanja protivnika. Naime, sredinom prve runde, Ivey je odlučio odglumiti infarkt. Da, dobro ste pročitali, borac u kavezu izveo je takav potez i što je najgore, on mu je upalio. U trenutku je uspio zbuniti Fultona, krenuti na njega, opako ga pogoditi, čime je ovaj završio na podu.

Ako mislite da ste time vidjeli sve, žestoko se varate. Ivey dolazi u gornju poziciju i kreće kanonada udaraca gdje je sudac više puta bio na rubu prekida. Fulton je nešto pokušavao napraviti iz garda i onda se u jednom trenutku količina udaraca smanjuje, da bi onda samo odjednom prestala. Ivey se tada pomaknuo s Fultona i tapkao. Fulton je tako na izdržljivost primanja udaraca došao do ove pobjede. Ukratko, zamislite da igrate neku igru i da imate Iveya kojem se “stamina” troši puno brže od Fultonovog “lifea”. To je najbolje objašnjenje toga što se dogodilo u ovoj borbi.

Borci su na kraju i zajedno pozirali, gdje je Ivey pokazao svoju tetovažu Fultonovog lica, koja mu se nalazi na nozi. Travis je tako došao do 256. pobjede u svojoj profesionalnoj karijeri i već odavno je borac kojeg po tome nitko nikada neće nadmašiti. Ukoliko niste do sada čuli na Fultona, najbolje da provjerite kolumnu čiji link dijelimo ispod teksta, a borbu svakako pogledajte na dnu članka. Neće vam biti žao.

Objavu dijeli Travis Fulton (@ironmantravisfulton)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI