Borba teške kategorije: Optimus Prime vs. Bumblebee!

Ostale vijesti 12.06.2017 10:36h Autor:

Transformers_Cinestar

U kinima nas od 22.6. čeka borba teške kategorije: Optimus Prime vs. Bumblebee! FightSite i CineStar Cinemas Hrvatska pozivaju vas da predvidite pobjednika uz komentar zašto smatrate da će isti pobijediti i osvojite super jaknu ili pehar iz filma!

Dođe trenutak kad smo pozvani stvoriti promjenu. Progonjeni će postati heroji, heroji će postati zločinci, a samo jedan svijet će opstati – naš ili njihov.

Novi Transformersi samo što nisu pokorili naš svijet, a i kino blagajne, no za sada se moramo zadovoljiti novim trailerom koji je upravo izašao iz radionice Michaela Baya. “Posljednji vitez” razbija temeljne mitove Transformers franšize i redefinira ono što znači biti junak. Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prime je otišao. Ključ za spašavanje naše budućnosti nalazi se u tajnama prošlosti, u skrivenoj povijesti Transformersa na Zemlji. Kako bi spasio njihov svijet, Cade Yeager (Mark Wahlberg) formira savez s Bumblebeejem, engleskim lordom (Anthony Hopkins) i profesoricom s Oxforda (Laura Haddock) kako bi saznao tajne razloga zašto se Transformersi nastavljaju vraćati na Zemlju.

Osim Marka Wahlberga i Anthonyja Hopkinsa, u ovom nastavku ćemo gledati i Josha Duhamela, Stanleyja Tuccija, Johna Goodmana, Gemmu Chan i mnoge druge.
Redatelj Michael Bay je ponovno preuzeo redateljsku palicu nastavka svima već poznatog serijala o Transformersima. Transformers: Posjednji vitez je peti nastavak ovog serijala nastalog prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka, i izravni je nastavak filma Transformers: Doba izumiranja iz 2014. Posebnost ovog nastavka i nagovještaj velikog akcijskog blockbustera zasigurno je činjenica da je film sniman ni manje ni više već IMAX 3D kamerama!

Film Transformers: Posljednji vitez, u distribuciji Blitza, pogledajte od 22.6. u CineStaru u najboljim formatima: IMAX 3D i 4DX!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI