Borac preminuo tri dana nakon poraza nokautom, policija istražuje okolnosti

Ostale vijesti 16.08.2017 17:54h Autor:

Rondel Clark

Policija savezne države Massachusetts istražuje okolnosti koje su dovele do smrti amaterskog MMA borca Rondela Clark. On je u subotu doživio nokaut, nakon kojeg je otišao u bolnicu, gdje je jučer preminuo.

26-godišnji Clark se borio na eventu promocije Cage Titans, a protivnik mu je bio još jedan amater, Ryan Dunn. Informacije govore kako su njih dvojica odradili izjednačene dvije runde, no da su u treću obojica ušli podosta umorni i bez kondicije. Dunn je u njoj uspio doći do pobjede tehničkim nokautom.

Nakon borbe je Clark pregledan te je upućen u najbližu bolnicu na dodatno medicinsko vještačenje. Iz te bolnice je premješten u opremljeni medicinski centar u Bostonu, gdje je jučer preminuo. Nažalost, nešto više o tome, prije svega zašto je uopće upućen u bolnicu, nije poznato.

Ipak, istrage o ovom slučaju se prihvatila policija, koja će pokušati doći do informacija koje su okolnosti dovele do gubitka života ovog mladog sportaša. Clark je bio tek na početku svoje MMA karijere, a ranijih godina je igrao američki nogomet u srednjoj školi i na fakultetu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI