Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Borac na vaganju pokušao rušenje (VIDEO) | Fight Site

Borac na vaganju pokušao rušenje (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.08.2016 00:19h Autor:

screenshot

Izuzetno zanimljiv video dolazi nam s vaganja za event južnoafričke MMA promocije EFC, gdje je borac tijekom sučeljavanja pokušao srušiti svog protivnika.

Do sada smo na sučeljavanjima viđala svašta, od prijateljskih gesti pa sve do onih manje prijateljskih, gdje smo viđali odgurivanja rukama ili glavom, guranje šake u lice ili prsa, pa čak i poljupce, ali i situacije gdje je dolazilo do fizičkog obračuna. No, ovo što se dogodilo u Cape Townu daje novu crtu samim sučeljavanjima na vaganju.

Naime, izvjesni Jadyson Costa je na svom protivniku pokušao izvesti poznato “single leg” rušenje. Iako je Don Madge ostao poprilično zbunjen tim potezom, bio je dovoljno pribran da to ne dozvoli te da na kraju osigura smijeh MMA zajednice prema njegovom protivniku. Pogledajte kako je to izgledalo i zapamtite ime Jadyson Costa. Tko zna, kako je krenulo možda vam netko, inspiriran ovim nedjelom, pokuša napraviti single leg dok šetate ulicom.

Što se tiče same borbe, koja zapravo predvodi cijeli EFC 52 event, Costa je odmah nakon incidenta najavio nokaut. Nakon što smo vidjeli kako mu ide hrvanje, vjerojatno je bolje da se uistinu posveti toj taktici.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI