Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Borac koji je udario McGregora dobio podršku i savjet čečenskog diktatora: Drugi put udari kao što su te učili u Čečeniji! | Fight Site

Borac koji je udario McGregora dobio podršku i savjet čečenskog diktatora: Drugi put udari kao što su te učili u Čečeniji!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.10.2018 12:19h Autor:

Zubaira Tukhugov i Ramzan Kadyrov

Zubaira Tukhugov, borac koji je udario Conora McGregora u masovnoj tučnjavi na UFC-u 229 dobio je podršku čečenskog predsjednika Ramzana Kadyrova.

Tukhugov je po nacionalnosti Čečen, a na borbi u Las Vegasu bio je kao član tima Khabiba Nurmagomedova koji dolazi iz susjednog Dagestana.

Kadyrov je na društvenim mrežama podržao 27- godišnaka i pozvao ga u svoj Akhmat Fight Club ako se ovaj više ne bude mogao boriti u UFC-u.

“Zubaira, znaš tko si i od kuda dolaziš. Sjećam te još kao dječaka iz obitelji Tukhugov koji se redovito borio na poljima blizu Tsentaroyja. Nisi sam, ništa ne brini. Imaš nas, svoje zemljake. Imaš najbolji klub na svijetu Akhmat koji za tebe organizira borbe na najvišem nivou.”

Tukhugov se nakon UFC-a 229 na društvenim mrežama hvalio da je ošamario McGregora kao što je i obećao ranije, no Kadyrov smatra da je mogao obaviti bolji posao.

“Vidio sam šamar koji si opalio Conoru. To nije naš običaj. Po našem bi to izgledalo potpuno drugačije. Ako daš riječ da ćeš pomoći prijatelju, upamti! Udari onako kako su te učili na ovim rodnim proplancima- tiho, brzo i oštro. Na pravo mjesto, kao što kažu. Tako se to radi Zubaira!”

Još uvijek nije jasna hoće li Tukhugov ostati dio UFC-ovog rostera nakon incidenta na UFC-u 229. Predsjednik kompanije Dana White prvotno je rekao da se Tukhugov “ovdje više neće boriti ” na što mu se Nurmagomedov zaprijetio da će napustiti promociju ako raskinu ugovor s njegovim kolegom.

 

View this post on Instagram

 

Зубайр, ты знаешь кто ты и откуда! Я помню тебя ещё с тех пор, когда шустрый мальчик из семьи Тухуговых частенько дрался на полянах близ Центороя. Что это за громкие сплетни и частые разговоры о тебе, о твоих соперниках, об отмене какого-то там боя?! Мы не знали и не ведали что-либо о поединках в далекой Америке. С призывом твоего великого односельчанина Ахмата-Хаджи (Дала г1азот къобал дойла цуьна!) мир узнал многих Къонахов, что ценой собственной жизни не позволяли даже смотреть непочтительно в свою сторону… Ты не одинок, не переживай по этому поводу. У тебя есть мы – твои односельчане. У тебя есть самый лучший на всём свете клуб @akhmat_mma «Ахмат», в котором тебе организуют бои на самом высоком уровне. И вот ещё что… Я видел какую оплеуху ты отвесил Коннору. Это не по-нашему. По-нашему было бы совсем по-другому. Если ты ещё раз дашь слово вступится за друга, запомни! Бей так, как тебя учили на тех самых родных полянах – молчаливо, коротко и хлестко. Наповал, как говориться… Как-то так, Зубайр! #кадыров #чечня #россия #заКадырова #кадыровсила #зубайр #тухугов

A post shared by @ za_kadyrov_95 on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI