Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bonnar: Sanjam kako mlatim Josha Kosckecka! | Fight Site

Bonnar: Sanjam kako mlatim Josha Kosckecka!

Ostale vijesti 13.06.2011 09:33h Autor:

Sporna majica

“Nekada noćima ne mogu spavati jer samo mislim na sve stvari koje bi mu napravio i naravno prilično ga razbio”

I dalje traje medijska paljba Stephana Bonnara prema Joshu Koschecku. Razlog ovog sukoba na relaciju dva UFC borca jest tužba koju je inicirao Koscheck zbog upotrebe njegovog lika na majicama koje proizvodi Bonnar. Više o sukobu možete pročitati OVDJE.

“Riječi ne mogu opisati koliko sada želim razbiti Josha Koschecka. Nekada noćima ne mogu spavati jer samo mislim na sve stvari koje bi mu napravio i naravno prilično ga razbio”, izjavio je UFC-ov borac u poluteškoj kategoriji koji je već najavio spuštanje kilaže kako bi ušao u kavez s kontroverznim kolegom.

“Koscheck me tuži oko tih majica. One su ilegalne i ne smijemo ih prodavati. Ako vas netko uhvati da ih nosite, možete završiti u zatvoru”, izjavio je poluironično Bonnar dodavši:

“Ideja je sjajna, no nekada postoje prepreke kao što je Koscheckova tužba. No znate što? Ja nigdje ne idem. Nikada neću odustati jer sam jednostavno takav. Nastavit ću i dalje…”

“U kolovozu imam dvoboj protiv Karlosa Vemole. Zamišljat ću da je to Kosckeck i doslovno ću ga raztrgati”, zaključio je Bonnar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI