Bobby Lashley otvoren za moguću borbu s Kimbom Sliceom!

Ostale vijesti 03.11.2015 13:04h Autor:

Instagram

Borba između Bobbyja Lashleya i Kimba Slicea zvuči kao realna mogućnost za Bellator ako se stvori dovoljan interes publike. Oba borca imaju određenu karizmu i meč između njih zvuči kao nešto što bi Scott Coker mogao planirati u skoroj budućnosti.

Lashley već ima dogovoren revanš s Jamesom "The Colossus" Thompsonom na Bellator 145 priredbi 7. studenog, a Slice je već najavljen kao glavna zvijezda priredbe zakazane za veljaču i protivnik bi mu mogao biti upravo pobjednik njihovog susreta.

"Bellator voli organizirati takve velike borbe i mislim da ako dogovore borbu između Kimba i mene, da bi to bila velika borba. Ako iz Bellatora trebaju ili žele nešto, prepustit ću to njima", rekao je Lashley.

Lashley ne traži tu borbu jer je prijatelj sa Sliceom i treniraju u istom timu(American Top Team) ali je otvoren za tu opciju ako je isplativa.

"Kao prvo, dobar sam prijatelj s Kimbom. Kao drugo, on trenira u ATT-u, ali sve u svemu, ako bi to financijski imalo smisla i ako bi Kimbo pristao, ja ne bih odbio tu borbu", zaključio je Lashley.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI