Bob Sapp se vraća u Hrvatsku za mjesec dana!

Ostale vijesti 18.12.2011 11:43h Autor:

Perak VS Sapp

Bob Sapp u Dubrovniku je, kao što je već svima poznato, nastavio svoj veliki negativan niz, no to za njega i njegovu ekipu ipak nije razlog da se razmisli o kraju profesionalne karijere. Dapače, nakon poraza ovog vikenda na jugu Hrvatske, Sapp je još u dvorani najavio da se vraća već idućeg mjeseca u našu državu!

“Team Beast će se vratiti, odmah nakon borbe s Perakom dobili smo poziv da nastupimo ponovno u Hrvatskoj 21. siječnja 2012. godine. Rekli su mi: Bob, nisi ozlijeđen, dođi ponovno u Hrvatsku i pokaži što znaš. Vratit ćemo se u Hrvatsku, i obećavam da ću ovog puta biti bolji. Želim pokazati svima da sam spreman. Idem po pobjedu, previše je poraza”, rekao je Sapp u dvorani Gospino polje nakon što se već ispraznila.

Tko će biti njegov idući protivnik još uvijek nije poznato, no teško je za povjerovati da će ishod meča biti puno drukčiji od ovog u dvoboju s Marom Perakom. Možda je samo pitanje hoće li idući Hrvat koji će prekidom svladati nekad odličnog Sappa to učiniti brže od Peraka ili će mu trebati tek nešto malo više vremena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI