Blagoi Ivanov prešao u WSOF

Ostale vijesti 24.01.2015 14:36h Autor:

Blagoi Ivanov

Nakon iznenađujućeg otpuštanja iz Bellatora, Blagoi Ivanov je brzo pronašao novog poslodavca. Ray Sefo je reagirao te je bugarski teškaš novi član WSOF-a.

Prvi čovjek koji je savladao Fedora Emelianenka u sambo meču, bugarski borac Blagoi Ivanov, novi je član teškaške divizije WSOF-a, kojoj je pod hitno bila potrebna svježa krv. Ivanov je iznenađujuće ostao bez posla u Bellatoru, gdje je bio jedan od najperspektivnijih teškaša.

Nakon što je jedva preživio ozljede iz barske tučnjave te se usprkos svim negativnim prognozama vratio MMA borbama, Ivanov je odradio vrlo uspješnu seriju unutar Bellatora. Četiri pobjede je pridodao dvjema već ranije ostvarenim unutar organizacije, a prvi poraz u karijeri doživio je u svojoj posljednjoj borbi, protiv Aleksandra Volkova.

Nakon toga je uslijedio šok, jer je Scott Coker objavio kako se s njim neće produžiti ugovor, iako je njegov Bellator skor na kraju bio 6-1. WSOF je to brzo iskoristio i potpisao ovog borca. Ovo je drugi šokantan otkaz koji je Coker uručio. Prvu je bio supertalentiranom Desmondu Greenu, koji je odmah nakon toga postao prvak Titan FC-a, a već je jednom stigao i obraniti naslov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI