Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bjorn Rebney prokomentirao negativne komentare na njegovo mjestu u Udruzi boraca | Fight Site

Bjorn Rebney prokomentirao negativne komentare na njegovo mjestu u Udruzi boraca

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.12.2016 19:31h Autor:

Bjorn Rebney

MMAAA, novoosnovana unija boraca dobila je većinu pozitivnih kritika, ali ono što su mnogi vidjeli problem je pojava Bjorna Rebneya, osnivača i bivšeg predsjednika Bellatora.

Među prvima koji su odbili pristupiti uniji nakon što su vidjeli Rebneyevo ime bio je menadžer Jona Jonesa i mnogih drugih elitnih boraca, Malki Kawa. On je izjavio kako je Rebney bio najveći anti-promotor boraca ikad, a mnogi bivši Bellatorovi zaposlenici su se s njime složili.

“Očekivao sam to. Bio sam drugi najveći promotor na svijetu i to godinama. Tako da nisam očekivao da će ljudi ovo vidjeti kao prirodnu tranziciju, niti da će reći kako sam super tip. Ja sam bio dio ovog problema protiv kojeg se sada borim. Zapravo, dobra je stvar što je negativna vibra usmjerena prema meni, a ukupna reakcija zapravo je dobra”, rekao je Rebney.

 Onda je dodao zašto se vratio u MMA javnost i to baš na ovoj funkciji.

“Ništa ovdje nije kako bi trebalo biti, a ovo je najnasilniji sport na svijetu. Sportaši uopće nisu zaštićeni kao u nekim drugim sportovima, čak je gore nego u boksu, a tamo stvari nikako nisu bajne. Gledam što se događa borcima s 35, 40 ili 45 godina i to je zastrašujuće. Ne za svakoga, ali za većinu je to jedna jako jako teška evolucija. Ako nešto ne volim, to su zlostavljači, a WME-IMG i UFC su upravo to. A novac i vrijednost UFC-a nisu stvorili Dana i Lorenzo, stvorili su borci koji su to svojim nastupima postigli”, završio je Rebney.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI