Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
BJJ je živ! Pogledajte četiri sjajna “submissiona” sa subotnjeg Bellator eventa (VIDEO) | Fight Site

BJJ je živ! Pogledajte četiri sjajna “submissiona” sa subotnjeg Bellator eventa (VIDEO)

Ostale vijesti 03.05.2018 16:47h Autor:

Dillon Danis, Neiman Gracie, Rafael Lovato Jr. i Emmanuel Sanchez

Dillon Danis, Rafael Lovato Jr., Neiman Gracie i Emmanuel Sanchez. To su četiri imena koja su, na glavnom programu subotnjeg Bellator 198 eventa, svojim sjajnim pobjedama napravili fenomenalan uvod za meč Fedora Emelianenka i Franka Mira.

Na Bellatoru 198 igrom slučaja se zadesilo upravo to da je ostao u znaku brazilskog jiu-jitsua, vještine koja je u posljednje vrijeme tema mnogih polemika, odnosno mnogi smatraju kako gubi svoje vrijednost u MMA-u, posebno na njegovoj najvišoj razini. Sve se manje vidi pravih grappling poluga u mečevima, a razlog toga je da su svi borci postali defenzivno potkovaniji po pitanju borbe u parteru.

Ipak, ovaj event je dokazao kako MMA na visokoj razini nije ostao bez atraktivnih završnica koje dolazi iz te sjajne vještine. Kada četiri od pet glavnih borbi velikog eventa druge najveće svjetske promocije završi upravo tako, to nam ne govori ništa drugo nego da je BJJ živ. To je posebno naglasio i legendarni Royce Gracie, koji nije pohvalio samo nastup svog nećaka Neimana, nego i sve ostale borce.

Bellator je to također prepoznao pa se na njihovom kanalu našao video jednostavnog imena, “Sweet Submissions”, u kojem su prikazane sve četiri spomenute završnice. Ljubitelji grapplinga, ovo je prava poslastica za vas, uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI