Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bizarno! 68-godišnja gospođa debitirala u MMA borbi i završila nokautirana (VIDEO) | Fight Site

Bizarno! 68-godišnja gospođa debitirala u MMA borbi i završila nokautirana (VIDEO)

Ostale vijesti 23.02.2016 21:48h Autor:

Ann Perez

Kao da protekli vikend dovoljno bizarna nije bila borba Kimbo Slicea i Dhafira Harrisa, organizacija SCL ponudili je nešto još gore, debi borbu 68-godišnje borkinje.

Zanemarimo ovdje činjenicu kako je gospođa Ann Perez svoj cijeli život vezana uz borilački sport te kako je trenirala i kod Eddiea Bravoa, 68 godina je ipak nekih 40-ak godina prekasno za debi MMA borbu, posebno ako je u pitanju protivnica koja je odradila već pet profesionalnih nastupa, uz pobjedu u njih tri.

Ovoj organizaciji smještenoj u američkoj saveznoj državi Colorado to nije smetalo, no borba je bila sve samo ne kompetitivna. Laura Dettman nije obraćala pažnju na godine svoje protivnice, nego je borbu vrlo brzo završila brutalnim tehničkim nokautom. Svaka čast gospođi Perez na dobroj volji, no nadam se da njoj niti jednoj njenoj vršnjakinji, pa čak niti mlađima, takvo što neće pasti na pamet, niti će naći promociju koja će to dozvoliti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI