Bivši UFC borac sudjelovao u pucnjavi s ljudskim žrtvama, 19-godišnjaka ubo nožem u stomak

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.06.2017 19:58h Autor:

Adlan Amagov

Bivši uspješni UFC borac i svojevremeno jedan od najvećih MMA talenata, Adlan Amagov, u Rusiji je sudjelovao u pucnjavi koja je rezultirala s dvije mrtve i šest ranjenih osoba.

Kako javlja Karim Zidan s portala Bloody Elbow, riječ je bilo o sukobu dva sukobljena čečenska klana, Khadilov i Baysurov, koji je ovog puta završio krvavo. Na kraju je sukob, koji se odvio na moskovskim ulicama, odnio dvije ljudske žrtve, dok je šest osoba ranjeno. Jedna od njih je 19-godišnji MMA borac Timur Baysurov, za kojeg dolaze informacije kako ga je Amagov nožem ubo u stomak. Mladić je na kraju hostipaliziran na odjelu intenzivne njega i izvan je životne opasnosti.

Amagov je vrlo uspješno nastupao u Strikeforceu, nakon čega je prešao u UFC, gdje je ostvario pobjede u svoja oba nastupa. Bio je član tima Grega Jacksona, koji je za njega tvrdio kako će uskoro postati Top 5 borac velter kategorije. Ipak, Amagov nije nastupao od kolovoza 2013. godine, da bi sredinom 2015. godine objavio kraj karijere. Iako su neki spominjali da su razlozi religijske prirode, a neki su čak išli i do toga da se priključio radikalnoj islamističkoj skupini, on je izjavio kako je razlog to što se posvetio novom poslu koji će mu osigurati da više vremena može provoditi sa svojom obitelji. Kada je odradio posljednju borbu imao je tek 27 godina, a karijeru je završio s 13 pobjeda, dva poraza i jednom neodlučenom borbom.

Nažalost, čini se da u njegov novi posao spadaju i problemi sa zakonom, jer iz ovog se da pretpostaviti da bi mogao biti uposlen kao jedan od zaštitara obitelji Khalidov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI