Bivši UFC borac priveden zbog obiteljskog nasilja

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.07.2017 20:53h Autor:

Cody Pfister i djevojka

Umirovljeni borac i bivši član UFC-a i Bellatora, Cody Pfister, uhićen je prošlog vikenda radi nasilja u obitelji i nanošenje tjelesnih ozljeda.

Kako saznajemo iz policijskog izvještaja Pfister je priveden u subotu, iako je u pitanju događaj s početka lipnja. U pitanju je napad na člana obitelji i nanošenje tjelesnih ozljeda. Pfister je platio 5000 dolara jamčevine te je pušten. Nakon toga je otišao na prvi event promocije koju je osnovao sa svojim prijateljem. Upravo zbog tog poslovnog podviga je odlučio završiti svoju MMA karijeru.

27-godišnji Pfister se podosta mlad povukao, a u karijeri je ostvario 13 pobjeda i šest poraza. U UFC-u je izdržao četiri borbe, upisavši jednu pobjedu i tri poraza. Posebno ga se sjećamo iz borbe protiv Sagea Northcutta, koja je održana u prosincu 2015. godine. Nakon UFC-a epizode je potpisao za Bellator, ali tamo je odradio samo jednu borbu. U njoj je upisao pobjedu prekidom, no odmah nakon nje je objavio završetak karijere, s namjerom da se posveti promotorskom poslu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI