Bivši UFC borac i Cro Copov trener naletio na provalnika u kući i sve snimio: “Mogao sam ga ubiti, bilo bi legalno”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.08.2018 12:31h Autor:

Screenshot

Veteran UFC-a, Pridea i KOTC-a, “grappling” legenda i bivši BJJ trener Mirka Filipovića, Dean Lister, se pohvalio neobičnim videom koji je snimio u svom domu prije nekoliko dana.

Ovo neobičan možete prevesti i s zastrašujuć, s obzirom na okolnosti koje su dovele do samog videa.

Vraćajući se u svoj dom u San Diegu, lister je u kući nabasao na provalnika. Provalnik je zapravo tkz. “meth head”, izraz koji u SAD-u kolokvijalno koriste za ovisnike o drogi “methamphetamine”.

Čovjeka, koji je očito u zabrinjavajućem stanju, je pitao “što mu radi u kući i zašto mu je prekopao stvari?”. Na to je dobio odgovor da je njegovu kuću zamijenio s crkvom.

Kada je shvatio da je sniman mobitelom, provalnik je u sekundi promijenio raspoloženje te je podignuo nešto što izgleda kao metalna cijev zaprijetivši njome Listeru.

No, čim je Lister podignuo ruku, provalnik je pobjegao kroz prozor. Bivši UFC borac se o čitavom incidentu osvrnuo na društvenim mrežama izjavom.

“Oko 8 sati navečer sam u  svom domu u San Diegu nabasao na ‘meth heada’ koji je krao po mojoj kući. Na kraju videa je podignuo metalnu cijev prema meni, ali se zaustavio čim sam dignuo ruku u zrak. Dopustio sam mu da pobjegne kroz prozor. Policija je rekla da sam ga ubio, bilo bi posve legalno. Ali je li to ono što želim? Na kraju dana, ukrao mi je brdo love. Video sam objavio da bih saznao tko je ovaj ovisnik. Bijelac je, mršav, bio je na methu i imao je puno tetovaža. Policija ga traži, ali ako netko zna, neka mi pomogne”, stoji u Listerovoj poruci.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI