Bivši FFC-ovac dobio neporaženog Albanca u sunaslovnoj borbi Bellatora 196

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.03.2018 09:16h Autor:

Adam Borics vs. Manuel Bilić

Bivši borac FFC rostera u perolakoj kategoriji Adam Borcis je dobio novog protivnika na Bellatorovoj priredbi koja će se održati u mađarskoj prijestolnici Budimpešti.

Mlada MMA zvijezda je trebala predvoditi čitavu priredbu dvoboje s poznatim Jamesom Gallagherom, no ozljeda irskog borca se ispriječila pa se Scott Coker morao okrenuti drugim rješenjima. Vrlo brzo je pronađena alternativa ovom “main eventu” u vidu dvoboja između bivšeg UFC prvaka Bensona Hendersona i još jednog nekadašnjeg UFC-ovca Rogera Huerte. No, Bellator je očekivano zadržao Boricsa na popisu borbi te će se neporaženi Mađar sučeliti s novopridošlicom Manuelom Gaxhjom. Ovo će ujedno biti “co-main” event Bellatora 196.

U svom Bellator debiju Borics (6-0) je svladao Anthonyja Taylora prekidom u prvoj rundi. I Gaxhja (6-0) je još uvijek neporažen u profesionalnoj karijeri. 20-godišnji Albanac je u četiri od šest dosadašnjih dvoboja slavio prekidom.

Borics je u tri nastupa u Final Fight Championshipu ubilježio tri pobjede. Svladao je Marka Burušića, Manuela Bilića i Matiju Blažičevića.

Bellator 196 se održava u Budapest Sports Areni, a osim MMA dijela, sadržavat će i kickboxing dio priredbe.

Bellator 196

Benson Henderson vs. Roger Huerta
Adam Borics vs. Manuel Gaxhja
Denise Kielholtz vs. Lena Ovchynnikova
Brian Moore vs. Giorgio Belsanti

Bellator Kickboxing 9

Raymond Daniels vs. Djibril Ehouo
Alexy Ignashov vs. TBD
Jorina Baars vs. Julie Burton

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI