Bivši Fedorov menadžer: Jaideep Singh je preslab protivnik za Fedora

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.12.2015 14:03h Autor:

Fedor i Finkelstein

Nakon što je objavljeno da će se Fedor Emelianenko u svom povratničkom meču boriti protiv slabo poznatog Jaideep Singha među prvima koji su prokomentirali izbor protivnika je Fedorov bivši menadžer Vadim Finkelstein.

Vadim Finkelstein, čelnik ruskog M-1 Globala, dugo je bio menadžer Fedoru Emelianenku, a nakon što je objavljeno s kim će se Fedor boriti iznio je svoje mišljenje te naglasio da nije ništa imao s dogovorom ove borbe.

“Fedor sada sam donosi odluke. Govorili su da sam ja razlog što se ne bori u UFC-u. No, sad službeno kažem da s ovim nemam nikakve veze. Nikakve.”, izjavio je Finkelstein.

“Singh nije protivnik za njega. On je preslab suparnik za Fedora, nije adekvatan suparnik za njega. Da se kojim slučajem bori na M-1 ponudili bismo mu prvaka iz poluteške ili teške kategorije. Imamo puno kvalitetnih boraca na visokoj razini. Stavio bih Marcina Tyburu ili Stephana Puetza protiv Fedora. No, mi smo u Rusiji ograničeni sredstvima i ne možemo se nositi s UFC-om ili ovom novom japanskom promocijom.”

Nova japanska promocija Rizen je objavila da želi partnerski odnos s Bellatorom i KSW-om, a Finkelstein kaže da je postojala takva priča i s M-1.

“Prije godinu dana nazvao me Sakakibara, ali nisam to ozbiljno shvaćao. Ne vjerujem u takav projekt. Imam kompaniju i mnogo ugovora s televizijama. Kako bismo to dijelili? Tko bi bio vlasnik svega toga? Ne shvaćam taj koncept. Što ako već imam neke obaveze prema japanskim TV kućama. Tko bi sve to plaćao i imao prava? To je bila utopija od samog početka. Namam dovoljno informacija pa pričekajmo da vidimo kako će se sve razvijati.”, rekao je Finkelstein.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI